Header We are on the following page: activiteiten_wijnproeverij.php

Activiteiten

Wijnproeverij op de Anna Mijntje

Stichting Vrienden van de historische platbodem “Anna Mijntje” is een feit.
De stichting organiseert allerlei activiteiten, zoals deze wijnproeverij, om op een leuke manier het publiek kennis te laten maken met dit culturele erfgoed en op creatieve wijze geld te genereren om dit historische schip te kunnen onderhouden en verder te restaureren.

Alle reden voor een feestje! Daarom hebben we een Wijnproeverij georganiseerd op

Zaterdag 11 december 2010 van 16 tot 19 uur
De datum voor de eerstkomende wijnproeverij wordt nog bekend gemaakt.

Wijn-enthousiast Ricardo Bregstein van “Il Commendatore” zal ons kennis laten maken met betaalbare juweeltjes uit Italië. Ricardo importeert de natuurlijk gemaakte wijnen zelf, onderzoekt ter plekke de wijngaarden op hun zuiverheid en kijkt of de eigenaar sympathiek is, onder het motto: “Wijn maken doe je uit liefde”.

Proef 10 verschillende wijnen vergezeld van een bijpassend hapje, aan boord de Anna Mijntje in Amsterdam. Je favoriete wijnen kan je ter plekke aanschaffen of bestellen. Prijzen per fles liggen tussen de €9 en €15.

Deelname aan de wijnproeverij kost €20. Je kunt hier je plek reserveren, graag voor 1 december. We hebben plaats voor maximaal 30 personen.

We laten je graag kennis maken met de Anna Mijntje en er is gelegenheid om "Vriend" te worden. Dit heeft allerlei leuke bijkomstigheden, zoals een gratis zeiltocht en participatie aan overige activiteiten tegen een "Vriendenprijsje".

Komt de wijnproeverij je niet uit maar wil je meer betrokken zijn met het reilen en zeilen van de Anna Mijntje? Je kunt ook zo Vriend worden vanaf €30 per jaar.

De houtkachel brandt, we kijken uit naar jullie komst!

We are on the following page: activiteiten_wijnproeverij.php